Yulaf
kepekli müthiş pratik ve lezzetli bir tarif. İçerisinde ekmek, yağ olmadığı
için ve yağda kızartılmadığı içinde son derece kalorisi düşük bir lezzet. Şimdiden
afiyet olsun J
Malzemeler
1
bütün tavuk göğsü
4
çorba kaşığı yulaf kepeği
2
yumurta
Yarım
soğan
1
diş sarımsak
Tuz,
karabiber
Yapılışı
Tavuk
göğsünü rondomuzda veya kıyma makinesinde kıyma haline getirip içine
yumurtaları, rendelenmiş soğanı ve sarımsağı, tuzu ve karabiberi ekleyip
harmanlıyoruz. Daha sonra yulaf kepeğini ekleyip iyice yoğuruyoruz. Yağsız kızdırdığımız
tavamızda kısık ateşte altı üstü kızarana kadar iyice pişiriyoruz.
Afiyet
olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder